foto 3

Vrijheid om uw ideale woning te realiseren

BouwTeam Oost heeft veel ervaring als het gaat om het bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als 2 onder 1 kap. De bouwwijze is traditioneel. Dit geeft u als opdrachtgever de absolute vrijheid om uw ideale woning te realiseren. Samen met u maakt BouwTeam Oost de vertaalslag van uw persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.

BouwTeam Oost Brochure

In deze brochure staat wat wij maken en voor u kunnen betekenen. Met sfeer impressies en duidelijke tekst krijgt u een goed beeld van BouwTeam Oost.
U kunt door op onderstaande knop te drukken de brochure downloaden.

BTO-Brochure.PDF

Meedenken

Vanaf het eerste gesprek met de architect zijn wij bereid mee te denken over de praktische kant van de woning. Ook kunnen wij het traject vanaf de eerste schetsontwerpen begeleiden tot aan de vergunning aanvraag.

Het eventueel opstellen van een technische omschrijving behoord tot de mogelijkheden. Ook al heeft u geen tekening maar wel ideeën, hierin kunnen wij u adviseren stap voor stap.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de praktijk kunnen wij wellicht een aanvulling geven op de bestaande bouwplannen, waardoor wij uw woning proberen te perfectioneren. U wilt er tenslotte nog een hele tijd met plezier in wonen.

Door hieronder op de button te klikken kunt u een aantal foto’s bekijken van reeds gerealiseerde nieuwbouw woningen. Hiermee krijgt u een goed beeld van de kwaliteit die BouwTeam Oost levert.

Gerealiseerde werken

Bel mij terug verzoek