OVER BOUWTEAM OOST

Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf en profileert zich sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer.

Met een team van vaklieden en de nodige vakkennis bouwen en verbouwen wij uw woning of bedrijfspand op vakkundige wijze.

“Bouwen in overleg” dat is waar BouwTeam Oost voor staat en is belangrijk voor ons en onze opdrachtgevers. Vanaf het besluit om met ons samen te werken, staan wij u met raad en daad bij en geven u persoonlijke begeleiding tot in detail waarbij communicatie centraal staat. U komt immers voor veel keuzes te staan bij de bouw van een project in uitvoering. Wij kunnen u dan ook veel zorgen uit handen nemen met onze ervaring en expertise.

Wij bekijken samen met u graag naar de mogelijkheden om van uw persoonlijke wensen en ideeën een praktisch en betaalbaar project te realiseren. Wij zorgen er samen met u voor dat uw droomhuis gerealiseerd wordt.

OVERLEG MET HET BOUWTEAM NAAR UW DROOMWONING

BouwTeam Oost is een traditionele bouwer. Dat betekent onder andere dat de woning wordt gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren en dat onze metselaars zelf metselen op traditionele wijze.

Dat doen wij voor een groot deel op de bouwplaats, maar bijvoorbeeld een dakkapel en erkers kunnen wij in onze werkplaats prefab gereed maken. Deze combinatie van traditioneel bouwen en prefabricatie levert alleen maar voordelen op. En dan gaat het niet zozeer om snelheid, maar vooral om de kwaliteit van het eindproduct.

Werken in een overdekte ruimte betekent dat je geen last hebt van weersinvloeden. In plaats dat de woning langdurig openstaat en vaak drijfnat wordt van de regen, worden nu de dak-elementen, een erker en de dakkapellen droog aangeleverd op de bouwplaats. Door de korte bouwtijd staat de woning zelf ook minder bloot aan weersinvloeden.

Binnen circa 4 maand is een gemiddelde woning al wind- en waterdicht en na circa 6 maand zal die opgeleverd worden. Dat maakt het traditioneel bouwen van een woning met BouwTeam Oost bijzonder prettig.
Want traditioneel bouwen is bij ons geen periode vol verrassingen, traditioneel bouwen staat bij BouwTeam Oost synoniem voor een strakke planning, samenwerking en een nagenoeg foutloze bouw.