Hands Pointing at Blueprint

Vertrouwde partners met de juiste kwaliteit

BouwTeam Oost werkt samen met verschillende partners van de ontwerp fase tot de inrichtingsfase. Onze partners zijn vertrouwd en het belangrijkste is, zij leveren de juiste kwaliteit.

U mag uiteraard zelf ook andere leveranciers kiezen/zoeken. Afstemming met de aannemer op de juistheid van het product is dan een belangrijke factor om eventuele misverstanden te voorkomen.

Maak uw keuze

U kunt hiernaast in het menu een keuze maken uit de verschillende partners onder de kopjes; ontwerp, ruwbouw, afbouw en inrichting.

De verschillende bouwfases

Elk project of bouw bestaat uit verschillende fases en vraagt om keuzes die erg persoonlijk zijn. Denk aan bijv. aan de kleur van de gevelstenen of de stijl van de binnendeuren.

U als klant staat centraal

Bij BouwTeam Oost staat u als klant centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van het gerealiseerde project kunt u op ons rekenen.

De sleutel tot een nieuwe toekomst begint u samen met BouwTeam Oost. We gaan een relatie met u aan voor continuïteit. Voor u als klant, staan wij altijd klaar.